![]() |
ul. Morska 4 80-341 Gdańsk - Jelitkowo |
![]() |
+ 48 (58) 340 89 29 (restauracja) +48 512 494 390 (wesela, imprezy i uroczystości) |
![]() |
WEEKENDOWE MENU WALENTYNKOWE
14-15-16 LUTY 2025
Ravioli 30,00 zł
Krewetka / ricotta / Pecorino / chili / zielony olej
Ravioli / shrimp / ricotta / Pecorino / chili / green oil
Bisque z raków 36,00 zł
Raki / kluski pietruszkowe / szyjki rakowe
Crayfish bisque / crayfish / parsley dumplings / crayfish necks
Żebro wołowe (400 g) 87,00 zł
Polska selekcjonowana wołowina / ziemniaki w soli / kapusta w stylu azjatyckim / sos Jack Daniel’s
Beef rib / polish selected beef / salted potatoes / Asian-style cabbage / Jack Daniel’s sauce
Sandacz 80,00 zł
Risotto dyniowe/ mascarpone / chili / Pecorino / brukselka / grillowana dynia / pangrattato dyniowe
Pike-perch / pumpkin risotto / mascarpone / chili / Pecorino / Brussels sprouts / grilled pumpkin / pumpkin pangrattato
Beza 36,00 zł
Czekolada / kawa / amaretto / karmel / grillowana brzoskwinia
Meringue / chocolate / coffee / amaretto / caramel / grilled peach
Restauracja Nad Potokiem,
+48 58 340 89 29, +48 512 494 390
![]() |
ul. Morska 4 80-341 Gdańsk - Jelitkowo |
![]() |
+ 48 (58) 340 89 29 (restauracja) +48 512 494 390 (wesela, imprezy i uroczystości) |
![]() |